Keuken ontwerpen Kalmthout

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keuken ontwerpen Kalmthout

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een keuken of badkamer laten ontwerpen in Kalmthout

Als u een complete keuken of badkamer wilt laten ontwerpen en maken in België, maak dan gebruik van ons uitgebreide netwerk in Kalmthout. Aangezien Schuurbiers in Wouw, dicht bij België, gevestigd is, komen wij graag bij u langs voor het monteren en installeren van keukens en badkamers of voor de nodige verbouwing vooraf nabij Kalmthout. Laat uw keuken ontwerpen door onze specialisten.

Een complete keuken laten ontwerpen en maken

Schuurbiers is niet ver van Kalmthout in België gevestigd en is u van dienst als u een complete keuken wilt laten ontwerpen en vervolgens wilt laten maken. U vindt bij ons keukens van A-merken, zoals van het merk Keller. U bezoekt vanuit Kalmthout eenvoudig onze showroom in Nederland voor het laten ontwerpen van uw nieuwe en complete keuken in Essen of elders in België. Wij nemen u al het werk uit handen. Een complete service, van het inmeten tot aan de perfecte eindafwerking. Ook voor het zetten of leggen van tegels rekent u op onze uitstekende service.

Btw volgens Belgische wet

Wij beschikken als keukenspecialisten over een erkend Belgisch btw-nummer. Dus woont u in België en wilt u een complete keuken laten ontwerpen voor uw woning? Voldoet uw woning aan de eisen volgens de Belgische wet? Dan leveren wij de complete keuken of badkamer die u wilt laten maken gewoon tegen de voor België geldende btw. Dit betekent dat keukens en badkamers, voor woningen ouder dan vijf jaar, geleverd worden tegen het Belgische btw-tarief van 6%.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

stijlvolle keuken

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Door jarenlange ervaring hebben wij in België als verzorgingsgebied een uitgebreid netwerk opgebouwd en werken wij als gecertificeerd bedrijf uitsluitend met vakkundig personeel die weten wat ze doen. Geen vertragingen, goed afgeleverd werk en alles geheel volgens afspraak maakt ons als specialist voor keukens en badkamers uit Brabant een betrouwbare totaalpartner. Wij gaan voor niet minder dan een volledige ontzorging! Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of stuur een e-mail naar info@schuurbiers.nl.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers