Ga naar Homepagina
Kom naar onze 1500m² showroom voor badkamer en keuken inspiratie
Daarom Schuurbiers
Ruim 100 jaar ervaring Gecertificeerd personeel Showroom 1500 m2 Totaalconcept Eigen installatiedienst A-merken
Keukens

Keuken met kookeiland kopen Roosendaal

Nieuwe keuken met kookeiland kopen bij Roosendaal

Gaat u een keuken met kookeiland kopen in Roosendaal, dan heeft Schuurbiers in Wouw de meeste keuze. Kom genieten van maar liefst 1500 m2 aan inspiratie, terwijl onze adviseurs u alles vertellen over de nieuwste trends en innovaties. Van landelijk tot romantisch en modern, u ziet bij ons alle stijlen terug van mooie kwaliteitsmerken als Keller en Eggersmann. Ook voor de nieuwste inbouwapparatuur, werkbladen en tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u eenmaal een favoriete opstelling op het oog, dan meten wij deze in en zorgt onze installatiedienst voor een probleemloze afwerking. Kijk voor meer informatie online en kom gerust vrijblijvend langs.

Perfecte keuken met kookeiland kopen vlakbij Roosendaal

Als u een keuken met kookeiland wilt kopen in Roosendaal, ga dan naar Schuurbiers in Wouw. Voor een perfect uitgewerkt plan zijn wij dé specialist. Wij brengen al uw wensen in kaart en garanderen u vervolgens het beste advies, een professionele installatie en een perfecte eindresultaat. Na het verwerken van de afmetingen maken we uw ideeën inzichtelijk met een 3D-visualisatie van de opstelling. Zo krijgt u een zeer realistisch beeld dat u nog tot in de puntjes kunt aanpassen om exact te creëren wat u in gedachten heeft. Bent u benieuwd naar ons totaalconcept? Maak dan nu een afspraak met onze adviseur.

Complete keuken met kookeiland kopen bij Roosendaal

Wilt u een keuken met kookeiland kopen in Roosendaal dan helpt Schuurbiers in Wouw u graag op weg. Afzonderlijke keukenonderdelen zijn zeer sfeerbepalend en de keuze aan modellen en stijlen is enorm. Welke kraan past het beste bij de spoelbak, van welke inbouwapparatuur krijgt u inspiratie en welk type verlichting is het meest sfeervol? In onze showroom hebben wij de mooiste A-merken opgesteld, zoals Quooker, Atag, Pelgrim, Etna Siemens en Novy. Wij beschikken over grote expertise voor een uitgebalanceerd advies en voeren probleemloos alle werkzaamheden uit voor een perfect eindresultaat. Bekijk alvast onze sfeerimpressie online of bezoek onze showroom direct.

Keuken met kookeiland kopen Roosendaal
Contact

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op